My Photoshop | The Tone | eBook

© 2009 Wazari Wazir

© 2009 Wazari Wazir

© 2009 Wazari Wazir

© 2009 Wazari Wazir

© 2009 Wazari Wazir

© 2009 Wazari Wazir

Portraiture @ Pulau Ketam

© 2009 Wazari Wazir | The Tone

Please READ This before buying my e-Book…

  1. This e-Book is all about TONING, color tone, how to tone those image to get warm kind of feeling. A colors that can add mood to your image, something like Old School or Retro looking colors, vintage, classic.
  2. You must have some basic Photoshop editing skills, this is not for total beginner, but I cannot stop beginners from buying it, I’m just afraid that a new person with limited photoshop skills will find it a bit difficult to understand.
  3. About the editing on my e-Book, first you all must do your own basic editing like adjusting some brightness and contrast before proceed with the editing or toning. I will not show you how to do the basic editing.
  4. This e-Book will not teach you about Texture, I mean this e-Book won’t show you how to do texturing editing. This is all about toning. This e-book will not teach you about Eye Sharpening or “Catchlight Enhancement”, that will be on my next e-book, insyaAllah.
  5. About the figure that was given on my e-Book, it is just as a starting point to guide you through. Different camera manufacture or different picture file size will have an effect on your figure, so with the starting point figure that I  give to you, feel free to adjust it accordingly to your liking.
  6. There are four ways that I will share with you in my e-book about getting your pictures tone, you are free to mix and match like I always do. I mean with mix and match is this, you can do one style of editing and finish with it or you can continue editing with your edited photos with a different style. That’s how you get different tone, mix and match, be creative, I can’t teach you to be creative, I can only show you the way.
  7. My style of editing will not bring a good result for every kind of a picture, some pictures will look great and some pictures will not. So try to experiment yourself, what I can share with you is this, this kind of editing will produce good result with natural light, especially pictures taken during early morning or late afternoon where the lighting is a bit warm. It will also work great for a portraiture on an overcast day. The colors on your subject, like for an example a cloth will also effect the output of your tone.
  8. This editing is only for an enhancement, so please get your pictures right on the camera, I mean you must start with a good picture to  begin with.
  9. My e-Book is written in Plain ENGLISH.
  10. This e-Book is 27 pages only in PDF format.
  11. My e-Book file size will be 8.7 MB, so it will take times to upload and download.
  12. If you need more information just Flickr Mail me or eMail me at wwalchemist@yahoo.com

My e-Book will be priced at Ringgit Malaysia RM50.00 or USD20 only. It will be in PDF format.

PAYMENT :

  1. At the moment I will only accept payment through Maybank, you can bank in to my Wife Maybank Account Rujiah Binti Muhin.
  2. Maybank Account :  1 6 4 0 1 7 0 9 4 7 6 4 Rujiah Binti Muhin ( My Wife ).
  3. You can also pay with PAYPAL.
  4. After you have made the payment please alert me with SMS through my Hp No: – +(6) 012  2 8 1 2 7 5 3
  5. Please also email me with your detail transaction about your payment. My email wazariwazir@yahoo.com or you can Flickr Mail me.
  6. Since I’m not available all the time online, I will try my very best to send you the files in PDF format within 24 hours of payment.
  7. If you have any doubt, feel free to ask, here on my Blog…


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

32 Responses to “My Photoshop | The Tone | eBook”

  1. affendi Says:

    Please lah inform aku bila kau dah mula jual…

  2. Kamals Mohd Ali Says:

    booking 1 bro…wanna know the price soonest.

  3. mrizal Says:

    great & thanks for sharing

  4. shaffarullah Says:

    :-)… tak sabar-sabar peminat wazari nampaknya nak beli o.

  5. Mr Wan Says:

    bila agaknya ada dalam pasaran ni…??

  6. cikjenah Says:

    KITE NAK … CONFIRM .. !

  7. 明用一凡  Says:

    let mi know when there is officially launch your eBook. Gotta get 1 copy for myself… thanks !

  8. shairul Says:

    salam..abg macam biasa..mau gak.nanti bg info k…thanks for sharing

  9. fittifit Says:

    en.wazari
    how to pay?

  10. pandahaccer Says:

    bleh bayo pkai kredit card or paypal x bro???

  11. diwantpixel Says:

    wow bro! long time no see… masih ingat aku lg tak? aku dulu visitor wajib kt fotopages ko dulu2… fotopage aku diwant.fotopages.com. kalau igt alhamdulillah, kalo x igt igt kan balik, hehe..

    anyway, e book pasai color tone ni mmg dah lama aku dok carik, akhirnya ko jgk yg produce…. aku nk beli nnt insyaAllah..

  12. musz Says:

    must have nie…

  13. dian nais Says:

    salam. Tahniah ke atas penghasilan ebook yang saya kira lebih dekat kepada mood dengan keperluan saya. Banyak perancangan yang saya cuba buat untuk masuk bengkel tuan tapi memandangkan kurangnya kesempatan, hasrat itu masih ditangguhkan.

    Justeru, dengan adanya ebook daripada encik Wazari ini, sedikit sebanyak boleh lah saya belajar sedikit sebanyak akan teknik post-processing ini.

    Insya Allah..

  14. wazariwazir Says:

    Terima kasih kepada semua sahabat yang sudi memberi sokongan kepada saya selama ini sehingga terhasilnya e-Book saya ini, kepada yang membelinya, terima kasih sekali lagi saya ucapkan semoga terus berkarya dan semoga bertambah kreatif dalam menghasilkan karya saudara dan saudari…

  15. mzaidi.com Says:

    salam…. Tahniah atas satu lagi kejayaan semoga terus berjaya

  16. nc creativo Says:

    salam mr wazari.
    dah ready ke pdf ni..
    wanna buy🙂

  17. 明用一凡  Says:

    Great, im gonna do it shortly..

  18. amalina Says:

    bro, nak beli. mcm mane ? mcm best je buku ni, bleh blaja

  19. wazariwazir Says:

    Amalina, just bank in to my wife account, lepas tu, bagi email kat saya, saya emailkan PDF file tu…🙂

  20. shaffarullah Says:

    wah… hebat sambutan nampak! happy for you!

  21. wazariwazir Says:

    Thank you for your support my friends…

  22. subhi karim Says:

    congratulations on your debut e-book! good job my fren..

  23. HAZELNUT Says:

    salam..wazari..aku beli takyah bank in la ekk..bila kita nk gi starbuck..hehehe..

  24. 42g Says:

    Wah….2W, semakin masyuk bro…. ok,jer… hi gime bro… the skill too. bro I pay u in cash (after u back frm (Istanbul), bawa ole-ole bro…. sooner I drop to yr ofc, lamax jumpakwn2x lama, AJ da balik sabah, TWM dok sibok jer….. u lak asyik bejalan jer

  25. Seri Pakis Photographer » Blog Archive » Ebook Review: PS Tone oleh Wazari Wazir Says:

    […] sememangnya ingin memiliki senaskhah ebook ini? Dapatkannya di blog Wazari Wazir, dan baca keterangan lanjut di halaman yang […]

  26. Mama WanZ Says:

    Salam…
    Akhirnya berjaya dimiliki dan dah buat testimoni pun. Amat mudah dan original!
    Jom tengok review (by Che Mokz) di http://blog.seripakis.com

  27. Faizal Sharif Says:

    Salam. Tahniah my friend kerana berjaya menghasilkan…karya toning…yang jarang orang kita berbuat demikian..semuga kamu terus sukses dan menghasilkan beberapa lagi karya..bukan hanya ebook malah dapat di publishkan dimedia cetak atau dibukukan…TAHNIAH..

  28. wazariwazir Says:

    Terima kasih untuk sahabat semua yang telah memberi sokongan kepada saya, you give me the strength to continue my passion…

  29. sedi78 Says:

    bro ade niat nak beli ni.. nanti kalau dah transfer saya email atau sms ur no

  30. ubikaya Says:

    Salam bro,

    Terima kasih sebab sudi berkongsi ilmu dalam bentuk e-book macam ni. Harap bro boleh continue menulis. Dgn cara ni sajalah org seperti saya yg tak berpeluang nak hadiri kelas2 dapat mencedok sedikit ilmu bro.

    Kepada rakan2 lain jgnlah hesitate utk beli e-book ni. Sebab buku ni boleh create ‘spark’ pada kreativiti anda…

    Thanks.

    • wazariwazir Says:

      Salam,

      Terima kasih sahabat kerana sudi menyokong saya, insyaAllah akalu ada kelapangan lagi saya akan terus menghasilkan eBook, saya harap you boleh berexperiment sendiri setelah mendapat sedikit panduan dari eBook saya tu, sebenarnya terlalu banyak kombinasi yang boleh dilakukan, semuanya terpulang pada kita.

      Starting pointnya telah ada di tangan, gunakan sebagai panduan, bila kita telah agak mahir dengannya, bebaskanlah diri kita untuk berkarya sendiri, break the rules, art is self expression, express yourself freely, don’t be afraid to be different, after all, its your artwork and your personality supposed to be not the same as everybody else. Thanks for your support again…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: