Portraiture @ Jonker Street Malacca

Portraiture @ Jonker Street Malacca

© 2009 Wazari Wazir

5 Responses to “Portraiture @ Jonker Street Malacca”

  1. Radin Aminurasyid Says:

    really admire ur tone bro..😉

  2. ZaminOmar Says:

    1st class…berani awek ni pose sebelah lelaki jalanan ni ya.xramai org yg ada passion mcm ni.mood dia pun sy suka…kalo nak selongkar maksud gambar ni…ops…mcm gatal pun ada…tp senyuman 2 mcm ikhlas pun ada.

  3. wazariwazir Says:

    Zamin, sebenarnya memang model tu yang nak bergambar dengan orang tu, mulanya kita orang sibuk ambil gambar dia pasal muka dia macam saterawan negara, lepas tu model tu pun nak bergambar dengan dia, so oklah, sepanjang shooting, orang tu memang tak kacau kita orang, biasanya dia ada di sekitar Jonker Street Melaka.

  4. ZaminOmar Says:

    cemburu sy tgk shoot ni bang…mmg best….rasanya ni 1st time sy jumpa shoot cam ni….kongrat bang….lain dr yg lain…

  5. joanne Says:

    this is one of my fav. photos! Great work… !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: